PAPRIKA TORINUS F1 - zeleninová, sladká 15 s

  • 1 z 3

paprika italského typu (tzv. ITALIAN FRYING PEPPER) se zploštělým a velmi dlouhým jehlancovitým plodem vhodným na smažení a grilování. Plod je dlouhý 20–25 cm a má hmotnost 140–180 gramů. Paprika je určena pro sklizeň v technické světle zelené i botanické červené zralosti. Primárně je tento typ papriky určen ke grilování, pečení a smažení, při čemž vynikne jeho skvělá chuť. Samozřejmě ji lze využít i na přímý konzum či přípravu příloh nebo salátů. Mezi další přednosti této odrůdy patří dobrý zdravotní stav a vysoký výnos velikostně vyrovnaných plodů.


  • 61,61 Kč bez DPH
  • Momentálně nedostupné
69 Kč
Kategorie: Zelenina
 

Paprika italského typu vhodná na smažení a grilování.  

 

Capsicum annuum L. / Paprika roční

Popis:

Paprika je pěstitelsky vysoce náročná plodina vhodná do polních podmínek nejteplejších oblastí jižního Slovenska a jižní Moravy. V ostatních oblastech žádá pěstování v krytých nebo chráněných prostorech. Nejvhodnější jsou záhřevné, humózní a dostatečně vododržné půdy. Pro polní pěstování vyséváme v krytých prostorách v první polovině března. Pro dobré vzcházení je třeba zajistit minimální teploty 20 – 22 °C i v nočních hodinách. Na stanoviště vysazujeme po 15. květnu.

. Kromě přímého konzumu jsou plody velmi vhodné i na plnění.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola